unggul Strategi pilihan Perduaan Semua orang Harus Fahami Sihat. Kelemahan perdagangan pilihan binari adalah risiko yang anda ambil apabila anda membuat perdagangan, terutamanya jika anda tidak tahu apa yang anda lakukan dan akhirnya membuat keputusan yang buruk. Dalam artikel berikut, anda akan diberi nasihat untuk membantu anda meningkatkan kemahiran dagangan anda

Apabila menganalisis carta pilihan binari, anda harus sedar bahawa arah pasaran akan berada di dalam kedua-dua corak yang atas dan ke bawah; Walau bagaimanapun, salah satu pola ini secara amnya akan menjadi lebih ketara. Jika anda mempunyai isyarat yang anda mahu untuk menghilangkan, tunggu pasaran sehingga berbuat demikian. Gunakan trend untuk membantu anda memilih perniagaan anda.

Gunakan margin anda dengan teliti untuk menjaga keuntungan anda selamat. Penggunaan yang betul margin benar-benar boleh meningkatkan keuntungan anda. Jika anda menggunakan margin yang tidak berhati-hati walau bagaimanapun, anda boleh berakhir mempertaruhkan lebih daripada keuntungan potensi yang ada. Anda hanya perlu berdagang pada margin apabila anda sangat yakin tentang kedudukan anda. Menggunakan margin hanya apabila risiko adalah minimum.

Pilihan Perduaan mempunyai carta yang dikeluarkan setiap hari atau empat jam. Anda boleh mendapatkan carta pilihan Perduaan setiap 15 minit! carta jangka pendek yang besar, tetapi mereka memerlukan banyak nasib. Mengurangkan ketegangan yang tidak perlu dan harapan melambung dengan menggunakan kitaran lebih panjang.

Apabila anda kehilangan wang, mengambil perkara-perkara ke dalam perspektif dan tidak pernah berdagang dengan serta-merta jika anda berasa kecewa. keadaan mental anda adalah penting manakala perdagangan di pasaran pilihan binari. Mempelajari teknik-teknik yang akan menghalang anda daripada membuat kesilapan emosi dan mahal.

Pastikan mata anda pada carta pasaran masa nyata. Hari-hari ini, pasaran pilihan binari boleh mencatatkan pada jangka masa yang sesingkat lima belas minit. Walau bagaimanapun, kitaran pendek adalah berisiko kerana mereka turun naik agak kerap. Kitaran lagi boleh mencerminkan kestabilan dan kebolehramalan lebih besar supaya mengelakkan pendek, yang lebih tertekan.

Ia tidak mungkin untuk melihat pasaran stop loss. Terdapat salah faham umum bahawa orang boleh melihat mereka, yang boleh memberi kesan kepada harga pasaran. Anda akan mendapati ia berbahaya untuk berdagang tanpa penanda stop loss di tempat.

Ramai pedagang pasaran pertukaran asing berpengalaman dan berjaya akan memberitahu anda untuk menyimpan jurnal. Gunakan jurnal untuk merekodkan kegagalan dan kejayaan anda. Ini boleh membantu anda melihat hasil tindakan anda pada masa lalu dan membolehkan anda membuat keputusan yang lebih baik pada masa hadapan.

Setelah mutiara kebijaksanaan mana-mana peniaga yang berpengalaman akan memberitahu anda adalah untuk tidak pernah, pernah berputus asa. Seperti setiap peniaga, anda mungkin pada satu ketika untuk mempunyai rentetan perdagangan miskin dan nasib malang. Pedagang yang tabah sesudah bencana yang akan berjaya. Tidak kira bagaimana buruk sesi dagangan terakhir anda telah, menyimpan berjalan dengan susah payah melalui dan klik di sini sekarang masa ke masa anda akan mendapati diri anda dalam banyak perniagaan lebih berjaya.

. Lama kelamaan, kemahiran anda dengan dagangan akan bertambah baik cukup untuk menjadi sejenis pakar. Bersabar dan belajar semua yang anda boleh dan bukannya mengharapkan untuk mendapatkan semua yang anda impikan segera. Jangan lupa untuk menikmati proses. Lagipun, apa-apa wang yang anda buat adalah wang yang anda tidak mempunyai sebelum ini, walaupun ia hanya beberapa dolar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *